Home Mantelzorg/WMO Boerderij chalet Verkoopprijzen Parken/Jaarplaatsen Inruilen Occasions Renovatie/Advies Contact

klik om te vergroten

Renovatie

Overweegt u verbouw, aanbouw, renovatie of reparatie van uw huidige chalet, stacaravan, bungalow, etcetera? Dan bent u bij Exact Chaletbouw aan het juiste adres. Door onze jarenlange bouwkundige ervaring kunnen wij uw plan vakkundig beoordelen, en maken geheel vrijblijvend een offerte zodat u van te voren weet wat het u kost.


Advies

Ook voor advies kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor een deskundig advies omtrent het aanpassen, verbouwen, verplaatsen, of verkopen van uw bezit. Tevens is het mogelijk om ter plekke af te spreken.


Bij Exact Chaletbouw koopt u een Chalet of Mantelzorgwoning waar er maar één van is, hoe dat komt?

Elk Exact Chalet of Mantelzorgwoning is uniek en wordt naar wens van de klant gebouwd. Het model, de indeling en de uitvoering worden op elkaar afgestemd zodat u uiteindelijk verblijft in een comfortabel maatwerk Chalet of Mantelzorgwoning!

Maatwerk vraagt om vakmanschap en precisie. Deze factoren gecombineerd met het gebruik van duurzame materialen, de kleinschalige productie, en onze jarenlange bouwkundige ervaring maken het dat Exact Chaletbouw uw bouwplan vakkundig kan beoordelen en kan doen slagen!

Kijkt u ter inspiratie eens naar de recent gebouwde chalets met vermelding van de technische gegevens en prijsindicatie. Heeft u een afwijkend en/of uitdagend bouwplan? Bespreek het eens met Exact Chaletbouw. Het zal ons dan niet verbazen dat wij op een mooie dag uw maatwerk Chalet of Mantelzorgwoning komen afleveren!

Exact Chaletbouw, Broekweg 2, 6732 GT Harskamp, Tel: 0318-456712, info@exactchaletbouw.nl, www.exactchaletbouw.nl