Home Mantelzorg/WMO Boerderij chalet Verkoopprijzen Parken/Jaarplaatsen Inruilen Occasions Renovatie/Advies Contact


Exact Chaletbouw heeft al jaren ervaring met het bouwen van maatwerk Mantelzorgwoningen

Bent u zich aan het oriënteren om een Mantelzorgwoning te laten bouwen of heeft u al een concreet bouwplan? Wij kijken graag met u mee!
Samen ontwerpen we een indeling naar uw behoeften en wensen en zoeken oplossingen voor binnen- en buitendeuren (eventueel schuifdeur en/of electrisch bedienbaar), een praktische aangepaste keuken en een toegankelijke toilet en badkamer (eventueel) voorzien van een aangepast douchesysteem. Kortom er zijn vele aanpassingen mogelijk (en nog veel meer) die wij graag eens met u bespreken!


Bij Exact Chaletbouw koopt u een Chalet of Mantelzorgwoning waar er maar één van is, hoe dat komt?

Elk Exact Chalet of Mantelzorgwoning is uniek en wordt naar wens van de klant gebouwd. Het model, de indeling en de uitvoering worden op elkaar afgestemd zodat u uiteindelijk verblijft in een comfortabel maatwerk Chalet of Mantelzorgwoning!

Maatwerk vraagt om vakmanschap en precisie. Deze factoren gecombineerd met het gebruik van duurzame materialen, de kleinschalige productie, en onze jarenlange bouwkundige ervaring maken het dat Exact Chaletbouw uw bouwplan vakkundig kan beoordelen en kan doen slagen!

Kijkt u ter inspiratie eens naar de recent gebouwde chalets met vermelding van de technische gegevens en prijsindicatie. Heeft u een afwijkend en/of uitdagend bouwplan? Bespreek het eens met Exact Chaletbouw. Het zal ons dan niet verbazen dat wij op een mooie dag uw maatwerk Chalet of Mantelzorgwoning komen afleveren!

Exact Chaletbouw, Broekweg 2, 6732 GT Harskamp, Tel: 0318-456712, info@exactchaletbouw.nl, www.exactchaletbouw.nl