Home Mantelzorg/WMO Boerderij chalet Verkoopprijzen Parken/Jaarplaatsen Inruilen Occasions Renovatie/Advies Contact

klik om te vergroten

Parken en Jaarplaatsen

Exact Chalets worden door heel Nederland geplaatst. Indien u nog geen geschikte jaarplaats of kavel hebt gevonden, wij hebben in al die jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd en voorzien u graag van advies! Tevens kunnen wij u het werk uit handen nemen qua transport, plaatsen, aansluiten en eventueel de vergunningen. Wij werken al jaren samen met gerenomeerde bedrijven, en u hebt maar één aanspreekpunt.


Bij Exact Chaletbouw koopt u een chalet waar er maar één van is, hoe dat komt?

Elk Exact Chalet is uniek en wordt naar wens van de klant gebouwd. Het model, de indeling en de uitvoering worden op elkaar afgestemd zodat u uiteindelijk verblijft in een comfortabel maatwerk chalet!

Maatwerk vraagt om vakmanschap en precisie. Deze factoren gecombineerd met het gebruik van duurzame materialen, de kleinschalige productie, en onze jarenlange bouwkundige ervaring maken het dat Exact Chaletbouw uw bouwplan vakkundig kan beoordelen en kan doen slagen!

Kijkt u ter inspiratie eens naar de recent gebouwde chalets met vermelding van de technische gegevens en prijsindicatie. Heeft u een afwijkend en/of uitdagend bouwplan? Bespreek het eens met Exact Chaletbouw. Het zal ons dan niet verbazen dat wij op een mooie dag uw kwaliteitschalet komen afleveren!

Exact Chaletbouw, Broekweg 2, 6732 GT Harskamp, Tel: 0318-456712, info@exactchaletbouw.nl, www.exactchaletbouw.nl