Home Mantelzorg/WMO Boerderij chalet Verkoopprijzen Parken/Jaarplaatsen Inruilen Occasions Renovatie/Advies Contact


Exact Chaletbouw heeft ruime ervaring met het bouwen van Mantelzorgchalets

Bent u zich aan het oriënteren om een Mantelzorgchalet te laten bouwen die aan de woonnormen moet voldoen, of heeft u al een concreet bouwplan? Wij kijken graag met u mee! Samen zoeken we naar praktische oplossingen zoals o.a. een maatwerkindeling van uw Chalet, brede binnen en buitendeuren zonder drempels, een makkelijk te bedienen douchesysteem met afstandsbediening, electrische (schuif)binnendeuren, en natuurlijk de badkamer en keuken laten aanpassen naar uw behoefte en wensen. Kortom er zijn vele toepassingen mogelijk (en nog veel meer) die wij graag eens met u bespreken!


Bij Exact Chaletbouw koopt u een chalet waar er maar één van is, hoe dat komt?

Elk Exact Chalet is uniek en wordt naar wens van de klant gebouwd. Het model, de indeling en de uitvoering worden op elkaar afgestemd zodat u uiteindelijk verblijft in een comfortabel maatwerk chalet!

Maatwerk vraagt om vakmanschap en precisie. Deze factoren gecombineerd met het gebruik van duurzame materialen, de kleinschalige productie, en onze jarenlange bouwkundige ervaring maken het dat Exact Chaletbouw uw bouwplan vakkundig kan beoordelen en kan doen slagen!

Kijkt u ter inspiratie eens naar de recent gebouwde chalets met vermelding van de technische gegevens en prijsindicatie. Heeft u een afwijkend en/of uitdagend bouwplan? Bespreek het eens met Exact Chaletbouw. Het zal ons dan niet verbazen dat wij op een mooie dag uw kwaliteitschalet komen afleveren!

Exact Chaletbouw, Broekweg 2, 6732 GT Harskamp, Tel: 0318-456712, info@exactchaletbouw.nl, www.exactchaletbouw.nl